Kështu e monitoron rrugën me dron policia e Shqipërisë, 74 dënime për shoferë

Prishtinë | 24 Gus 2018 | 09:35 | Nga

Pak ditë më parë Policia e Shtetit bëri më dije se tashmë monitorimi i shoferëve që shkelin rregullat e qarkullimit do të bëhet dhe më dron.
Dje, përmes një video të postuar në Facebook, policia tregon se janë ndëshkuar 74 shoferët e parë, pasi shkelja e tyre është evidentuar nga droni.

Njoftimi i policisë

Policia Rrugore vijon monitorimin e qarkullimit të automjeteve me DRON. Njësia Operacionale për Sigurinë Rrugore ka vijuar në qarkun Berat monitorimin me DRON për të evidentuar dhe ndëshkuar shkelësit e Kodit Rrugor. Gjatë monitorimit janë ndëshkuar me masë administrative 74 drejtues mjetesh, nga këta 34 për OASH. Monitorimi do të vijojë në të gjitha rrugët në qarqet e vendit.

Policia Rrugore vijon monitorimin e qarkullimit të automjeteve me DRON.Njësia Operacionale për Sigurinë Rrugore ka vijuar në qarkun Berat monitorimin me DRON për të evidentuar dhe ndëshkuar shkelësit e Kodit Rrugor.Gjatë monitorimit janë ndëshkuar me masë administrative 74 drejtues mjetesh, nga këta 34 për OASH.Monitorimi do të vijojë në të gjitha rrugët në qarqet e vendit.

Posted by Policia e Shtetit on Thursday, August 23, 2018

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme