Meta: Liberalizimi i vizave për Kosovën është një domosdoshmëri që duhet të ndodhë sa më parë

Prishtinë | 07 Kor 2020 | 21:32 | Nga Ekonomia Online

Presidenti i Shqipërisë , Ilir Meta ka thënë  se liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës, është  më se i merituar, dhe një  domosdoshmëri që  duhet të  ndodhë  sa më  parë .

Ai përmes një  postimi në  rrjetin social Facebook ka përshëndetur gjestin politik të  42 anë tarë ve të  Paralmentit Evropian, në  mbështetje të  perspektivë s evropiane të  Kosovës, që  rritet dhe forcohet çdo ditë  si faktor paqeje dhe stabiliteti në  rajon.

Postimi i tij i plotë :

Liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës, është mëse i merituar, dhe një domosdoshmëri që duhet të ndodhë sa më parë.
E përshëndes gjestin politik të 42 anëtarëve të Parlamentit Europian, në mbështetje të perspektivës europiane të Kosovës, që rritet dhe forcohet çdo ditë si faktor paqeje dhe stabiliteti në rajon!

Të ngjashme