Ministri i Drejtësisë shkarkon krerët e burgjeve të Vlorës e Fushë Krujës

Prishtinë | 12 Qer 2017 | 15:22 | Nga

Ministri i Drejtësisë, Gazmend Bardhi ka shkarkuar këtë të hënë nga detyra drejtorët e burgjeve të Vlorës dhe Fushë Krujës.

Në një njoftim për shtyp të MD thuhet se shkarkimi i drejtorëve Bashkim Habilaj dhe Albert Malaj ka si motivacion braktisjen e detyrës dhe keqmenaxhimin e institucioneve përkatëse.

Konkretisht, drejtori i burgut të Vlorës është shkarkuar pas informacioneve të marra nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve se pa asnjë arsye ligjore nuk është paraqitur në detyrë prej disa ditësh, veprim që përbën shkeje dhe është penalisht e dënueshme.

Ndërsa drejtori i Fushë Krujës nuk ka menaxhuar në mënyrë efikase stafin, duke shkaktuar mungesa të pajustifikuara dhe përmes mosveprimit ka lejuar futjen në ambjentet e burgut të sendeve të ndaluara, nga celularët tek pijet alkoolike.

Po sot, vijon njoftimi për shtyp, ministri Bardhi ka urdhëruar emërimin e drejtuesve të rinj të sistemit të burgjeve, konkretisht të nëndrejtorit të përgjithshëm dhe drejtorëve në Tropojë, Burrel, Fier, Rrogozhinë, Lezhë, Vlorë dhe Fushë Krujë; si dhe drejtuesit e Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Durrës, Shkodër e Sarandë.(TopChannel)

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme