Në Shqipëri mbahet Konferenca e Kryetarëve

Prishtinë | 27 Mar 2020 | 11:32 | Nga Ekonomia Online

Sot në Shqipëri do të mblidhet Konferenca e Kryetarëve.

Kjo konferencë që mbahet me vendim të kryekuvendarit, Gramoz Ruçi do të zhvillohet me anë të mjeteve të komunikimit elektronik /Cisco Ëebex dhe do të ketë këtë  rend dite:

Më poshtë njoftimi i plotë i Kuvendit të Shqipërisë:

Në bazë të Urdhërit të Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi , Nr. 14.datë 25.03.2030, në datën 27 mars, ora 11:00, do të mblidhet Konferenca e Kryetarëve. Konferenca do të zhvillohet me anë të mjeteve të komunikimit elektronik /Cisco Ëebex dhe do të ketë këtë  rend dite:

1. Miratimin e kalendarit të punimeve të Kuvendit për periudhën 30 mars – 17 prill  2020;
2.     Miratimi i grafikut të mbledhjeve të komisioneve të përhershme parlamentare, për shqyrtimin e akteve normative me fuqinë e ligjit, me anë të mjeteve të komunikimit elektronik/Cisco Ëebex.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme