Nisin dy rrugë të reja në fshatin Kushavec të Gjakovës

Prishtinë | 17 Tet 2019 | 15:29 | Nga Ekonomia Online

Peisazhi i bukur i fshatit Kushavec në Komunën e Gjakovës do të jetë më lehtë i qasshëm tani që ka filluar asfaltimi i rrugës për tek Kodra Kuzhnini dhe rruga “Liza Vorfi”.

Kryetari i komunës, Ardian Gjini u shpreh që vëllimi i punëve në realizimin e projekteve është i madh dhe se moti i mirë i këtyre ditëve na lejon që të finalizohen projektet, punimet e të cilave janë shtyrë deri në këtë periudhë për shkak të konotacionit që mund të kishte nëse fillonin gjatë fushatës elektorale.

Këto dy rrugë në tërësi kanë gjatësi 800 metra dhe kostoja e tyre është mbi 60,000 euro.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme