Ohër, organizohet Kongresi ndërkombëtar për cilësinë dhe sigurinë e ushqimit

Prishtinë | 13 Qer 2018 | 10:20 | Nga

Kongres ndërkombëtar për cilësinë dhe sigurinë e ushqimit, shëndetit dhe nutricionizmit do të mbahet prej sot deri të premten në Ohër.

Në kongres do të marrin pjesë mbi 150 pjesëmarrës, hulumtues, ekspertë, si dhe përfaqësues të organizatave qeveritare dhe joqeveritare të cilët punojnë në fushën e prodhimtarisë dhe përpunimit të ushqimit, cilësinë dhe sigurinë e ushqimit, nutricionizmin, inxhinierinë higjienike dhe dizajnin, teknologjitë inovative dhe trendet e reja në industrinë ushqimore.

Kongresi mbahet në bashkëpunim me Grupacionin Evropian për inxhinieri higjienike dhe dizajn dhe Iniciativa për harmonizim global.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme