Për shkarkimin e Metës do të pyetet edhe Komisioni i Venecias

Prishtinë | 15 Kor 2019 | 15:38 | Nga Ekonomia Online

Me 9 vota pro Komisioni hetimor parlamentar për shkarkimin e presidentit miraton kërkesën e anëtares Klotilda Bushka për marrjen e një opinioni nga Komisioni Venecias për shkeljet kushtetuese të presidentit.

Më herët në mbledhje nënkryetari i komisionit demokrati Alban Zeneli kërkoi ekspertë të huaj.

Edhe kjo kërkesë u miratua me konsensus.

Komisioni hetimor aprovoi planin paraprak të veprimit dhe rregulloren me 9 vota pro.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme