Punime në rrjet, Tirana mbete sërish pa drita

Prishtinë | 04 Pri 2019 | 09:28 | Nga Ekonomia Online

Ashtu si dje edhe ditën e sotme pritet që në disa zona të kryeqytetit të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se sot dhe nesër (data 4-5 prill) do të punohet në N/stacionin Tec Kombinat për instalimin e sistemit të matjes, në intervalin kohor 08:00-16:00.

Në kuadër të këtyre punimeve, në datë 4 Prill zonat që do të mbeten pa energji elektrike jane:

Qyteti Kombinat, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet.

Ndërsa në datë 5 Prill zonat që mbeten pa energji jane:

Rruga e Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit.

Ashtu si dje edhe ditën e sotme pritet që në disa zona të kryeqytetit të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se sot dhe nesër (data 4-5 prill) do të punohet në N/stacionin Tec Kombinat për instalimin e sistemit të matjes, në intervalin kohor 08:00-16:00.

Në kuadër të këtyre punimeve, në datë 4 Prill zonat që do të mbeten pa energji elektrike jane:

Qyteti Kombinat, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet.

Ndërsa në datë 5 Prill zonat që mbeten pa energji jane:

Rruga e Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit.

Ashtu si dje edhe ditën e sotme pritet që në disa zona të kryeqytetit të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se sot dhe nesër (data 4-5 prill) do të punohet në N/stacionin Tec Kombinat për instalimin e sistemit të matjes, në intervalin kohor 08:00-16:00.

Në kuadër të këtyre punimeve, në datë 4 Prill zonat që do të mbeten pa energji elektrike jane:

Qyteti Kombinat, Spitali, Zjarrfiksja, Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet.

Ndërsa në datë 5 Prill zonat që mbeten pa energji jane:

Rruga e Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharre, Shkolla Edukimit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme