Qeveria e Maqedonisë ndalon grupimet e më shumë se pesë personave në parqe dhe hapësira publike

Prishtinë | 20 Mar 2020 | 10:09 | Nga Ekonomia Online

Në mbledhjen e mbajtur më 19 mars, Qeveria e Maqedonisë së Veriut mori disa vendime për të parandaluar përhapjen e coronavirusit.

“Ndalohet grupimi i më shumë se pesë personave, në parqe dhe në vende të tjera publike”, shprehen nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ata shtojnë se për këtë qëllim, Ministria për Punë të Brendshme dhe Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut të ndalojnë këto grupe dhe të intensifikojnë kontrollet në terren.

Në ‘Vodno’ ndalohen të hynë personat dhe automjetet nga ora 18:00 deri në ora 6:00.

Gjithashtu, sipas njoftimit qeveritar, janë ndaluar mbajtja e testimeve, ligjëratave dhe trajnimet në autoshkolla për 14 ditë.


Fjalë Kryesore:

Të ngjashme