Selatin Paplekaj, elektricisti që sfidon borën

Prishtinë | 11 Jan 2019 | 10:35 | Nga Ekonomia Online

Pavarësisht kushteve të motit dhe dëborës, ishte emergjente për të rregulluar linjën elektrike të 27 familjeve në Lekbibaj të Tropojës.

Në këto kushte elektricisti Selatin Paplekaj është nisur për të riparuar defektin në rrjetin e tensionit të mesëm.

Reshjet e borës nuk ia kanë lehtësuar aspak punën.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme