Serbia dhe Maqedonia e Veriut me marrëveshje për kontrolle të përbashkëta kufitare

Prishtinë | 12 Kor 2019 | 16:13 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Brendshëm i Serbisë dhe ai i Maqedonisë së Veriut, Nebojsha Stefanoviq dhe Oliver Spasovski, nënshkruan sot në Beograd një marrëveshje për vendosjen e kontrolleve të përbashkëta në vendkalimin ndërkombëtar kufitar Preshevë – Tabanovcë, përmes të cilit ndodh trafiku i pasagjerëve dhe të gjitha llojet e mallrave.

Iniciativa për nënshkrimin e një marrëveshjeje vitin e kaluar erdhi nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, dhe sot mori një kornizë formale

Të ngjashme