VMRO: Gjyqësia është e kapur nga LSDM-ja

Prishtinë | 18 Maj 2018 | 12:17 | Nga

Nga VMRO-DPMNE rasti “Ryshfeti” ku i akuzuari i parë është Zoran Zaev, ku gjithë opinioni e pa se si nga pozita e kryetarit të komunës kërkon një euro për vete dhe një për kishën, pret përfundim të drejtë gati se 5 vite. Aktakuza është dorëzuar nga viti 2013.

Partia opozitare VMRO-DPMNE përmes një komunikate me shkrim thonë se gjyqësia në Republikën e Maqedonisë është gjunjëzuar, ndërsa gjykatësit janë nën presion politik.

Sipas kësaj partie, krahasimi se si udhëhiqen lëndët për rastet “Ryshfeti” dhe “Tanku” janë dëshmi se nuk ekziston drejtësia.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme