Zgjedhjet në Shqipëri, ky është rezultati deri tani

Prishtinë | 26 Pri 2021 | 07:04 | Nga Ekonomia Online

KZAZ-të në të gjithë Shqipërinë ka numëruar më shumë se 287 000 fletë votimi, nga të cilat 273 097  janë të vleshme dhe 10 546 janë shpallur të pavlefshme.

Nga fletët e votimit të vleshme, 136.861  janë për Partinë Socialiste; 104.323  janë për PD dhe Aleancën për Ndryshim dhe 19.289 vota janë për LSI-në.

Ndërkohë, 5227 vota ka marrë PSD. Votat e tjera që mbeten ndahen mes partive të tjera të vogla.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme