Hovenier: Kosova duhet të jetë anëtare e BE-së, NATO-s dhe e KiE-së

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier ka theksuar se SHBA beson se Kosova duhet të jetë anëtare e BE-së, e NATO-s dhe e Këshillit të Evropës. Por, ai theksoi se Kosova urgjentisht duhet të lëvizë përpara me Asociacionin, dërgimin e draft-statutit në Gjykatën Kushtetuese për vlerësim kushtetues. “Ne e nxisim ndërmarrjen e këtij hapi, e inkurajojmë Kosovën … Vazhdoni me leximin e Hovenier: Kosova duhet të jetë anëtare e BE-së, NATO-s dhe e KiE-së