Hovenier: Po kërkojmë nga Kosova veç ta dërgojë në Kushtetuese draftin për Asociacionin – do ta respektojmë vendimin

Ambasadori i ShBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka folur për çështjen e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe letrën e dërguar nga ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, autoriteteve të BE-së ku në emër të qeverisë u zotua se draft-statuti i Asociacionit do të dërgohet në Gjykatën Kushtetuese deri në fund të muajit maj. … Vazhdoni me leximin e Hovenier: Po kërkojmë nga Kosova veç ta dërgojë në Kushtetuese draftin për Asociacionin – do ta respektojmë vendimin