Ngjarjet e ditës: 7 korrik 2019

 • 09:30

  Në kuadër të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, mbahen takimet B2B (biznes to biznes) mes bizneseve vendore dhe atyre nga diaspora. (Parku i Inovacionit dhe i Trajnimeve në Prizren)

 • 11:30

  Në kuadër të Forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit, organizohet vizitë prezantuese për pjesëmarrësit për të promovuar mundësitë që i ofron Zona e Re Ekonomike. (Zona e Re Ekonomike, Lubizhdë\Korishë)

 • 14:30

  Komuna e Prizrenit hap Zyrën Koordinuese për Diasporën. (Kuvendi Komunal, Prizren)

 • 18:00

  Mbahet ceremonia e nënshkrimit të privatizimit të Klubit Futbollistik “Ferizaj”, nga investitorë anglezë dhe vendës. (Hotel “Emerald”, Prishtinë)

 • 19:00

  Komuna e Pejës organizon akademi për përkujtimin e votimeve të përgjakshme të vitit 1936 për Komunë të Baranit. (Fshati Baran, Pejë)