Ngjarjet e ditës: 14 korrik 2019

  • 18:00

    Hardh Fest mban konferencë për media ku do të zbulohet slogani dhe programi i Hardh Fest 2019, e më pas do të mbahet Ora Poetike dhe muzikë live. (Shtëpia e Verës, Rahovec)

  • 19:00

    Shoqata Kulturore, Artistike dhe Sportive “Gerçek” shfaq dokumentarin “Rrjeti: Fytyra e errët e Gylenistëve”. (Kino “Armata”, Prishtinë)