Ngjarjet e ditës: 12 gusht 2019

  • 10:30

    Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës, me rastin e 12 Gushtit – Ditës Botërore të Rinisë, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre. (Ndërtesa e Qeverisë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 20:00

    Këshilli i Studentëve të Fakultetit Filozofik (UP) shënon Ditën e Rinisë me një aksion simbolik drejtuar krerëve të shtetit. (Para Teatrit Kombëtar, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.