Ngjarjet e ditës: 18 gusht 2019

 • 10:00

  Dita e tretë (e fundit) e Festës së Vjeljes së Rrushit “Hardh Fest” në Rahovec. Këto janë disa nga aktivitetet kryesore:
  10:00 – Panairi i rushit, rakisë, verës dhe gastronomisë.
  10:00 – Hardh Bike nëpër rrugë fushore.
  11:00 – Be Hardh Fest, ku turistët do të kenë mundësi të përjetojnë një ditë pune në vjeljen e rrushit.
  18:00 – Hardh Poezi te Muzeu i Qytetit, Rahovec.

 • 10:00

  Federata e Triathlonit dhe Komuna e Podujevës organizojnë “Kosova Sprint Triathlon” në disiplinat 750 m Not, 20 Km Çiklizëm dhe 5 Km Vrapim – Meshkuj dhe Femra. (Fshati Orllan, Podujevë)