Ngjarjet e ditës: 8 shtator 2019

  • 10:30

    Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) publikon raportin “Drejtësia ‘amniston’ veteranët e rrejshëm, dëmton Buxhetin e Republikës së Kosovës: Analizë e aktakuzave, proceseve gjyqësore dhe aktgjykimeve në rastet e ‘veteranëve të rrejshëm’”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 12:00

    Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, viziton qumështoret “Eurolona” dhe “Bylmeti”. (Fushë-Kosovë)

  • 19:00

    Partia Demokratike e Kosovës (PDK) mban konventën për nominimin e Kadri Veselit kryeministër. (Salla “1 Tetori”, Prishtinë)***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.