Ngjarjet e ditës: 15 shtator 2019

 • 16:30

  Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, takohet me strukturat dhe banorët e fshatit Gjonaj në Prizren. (Shtëpia e Kulturës në Gjonaj, Prizren)

 • 17:30

  Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani, takohet me strukturat dhe banorët e fshatit Korishë në Prizren. (Restoran “Blerta” në Korishë, Prizren)

 • 18:00

  Mbahet nata e dytë e Festivalit Ndërkombëtar të Valleve për Fëmijë “Ylberi i Prishtinës” 2019. (Amfiteatri i Sheshit “Zahir Pajaziti”, Prishtinë)

 • 18:00

  Mbahet tubimi publik i organizuar nga PSD-ja dhe AAK-ja. Marrin pjesë Ramush Haradinaj, Dardan Sejdiu dhe kandidatët për deputetë nga Prishtina. (SH.FAli Kelmendi, Barilevë)

 • 19:00

  Vjosa Osmani takohet me rininë e Prizrenit. (Te Shatërvani, Prizren)

 • 19:00

  Mbahet ngjarja lansuese e Javës së Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kosovës dhe Javës së Diplomacisë së Klimës. Merr pjesë ambasadori i Gjermanisë, Christian Heldt etj. (Muzeu Kombëtar, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.