Ngjarjet e ditës: 3 nëntor 2019

  • 10:00

    Mbahet top turneu në ping-pong për juniorë – për meshkuj dhe femra. (Pallati i Rinisë, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 11:00

    Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) publikon raportin “Drejtësia civile në Kosovë, Ligji vs Praktika”. (Hotel “Sirius”, në Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 11:00

    Mbahet manifestim me rastin e ngritjes së lapidarit në 100-vjetorin e rënies së atdhetarit Osman Bajriqi-Shala. Merr pjesë presidenti Hashim Thaçi; kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari etj. (Fshati Burojë, Skenderaj)