Ngjarjet e ditës: 25 janar 2020

  • 11:00

    Ministri në detyrë i Financave, Lulzim Rafuna, mban konferencë shtypi. (MF, ndërtesa kryesore e Qeverisë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 12:00

    Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) mban ligjëratë kundër kurdisjeve të ndeshjeve nga zyrtari për integritet në FFK.(Salla e Kuqe në Pallatin e Rinisë, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

  • 19:00

    Galeria Kombëtare e Kosovës organizon bisedën me artistin Driant Zeneli dhe promovimin e librit të ekspozitës “N’përpjekje për me u çue” (Kino “Armata”, Prishtinë)