4 pyetje para se të vendosni ta ndërroni punën

Prishtinë | 21 Qer 2021 | 23:00 | Nga Ekonomia Online

Vjen një ditë dhe puna që bëni nuk ju gëzon. Duket sikur e ka humbur shkëlqimin e dikurshëm.

E vërteta është se me kalimin e viteve thuajse çdo punë të kthehet në rutinë. Ju nuk e urreni atë, thjeshtë nuk gjeni asnjë sfidë apo emocion të ri që ajo mund të prodhojë. Dhe zgjidhja? Një punë e re?

Përpara se të arrini në këtë përfundim beni këto 4 pyetje pse ju ndodh të mërziteni në punën aktuale.

Pasi të keni dhënë përgjigje do të dini si të veproni.

Keni shumë kohë që në punën tuaj nuk ka më sfida apo synime për tu arritur?

Nuk keni marrë asnjëherë feedback pozitiv nga eprorët tuaj lidhur me punën?

Të gjithë punonjësit kërkojnë ndihmë nga ty lidhur me punë e tyre dhe juve ju duket sikur jeni bërë ju shefi i zyrës dhe po menaxhoni të gjitha punët aty, pa jua ditur njeri?

Nuk jeni duke mësuar më asgjë nga ajo punë?

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme