Gjërat që nuk guxoni t’ia thoni shefit tuaj

Prishtinë | 12 Jan 2022 | 22:07 | Nga Ekonomia Online

Ndonjëherë pyesim veten se si disa njerëz arrijnë të ngrihen në karrierë.

Temperamenti dhe karakteri i çdo njërit prej nesh janë element qe luajnë një rol të rëndësishëm ne te gjithë këtë, si?

Por ekzistojnë edhe momente tensioni ne pune ku rrezikoni te mos mbani fjalët dhe janë pikërisht ato qe ju nxjerrin keq para shefit tuaj. Por ekzistojnë disa “fraza tabu” te cilat nuk duhet tja thoni shefit tuaj.

Këtë nuk mund ta bëj ose mund ta provoj, por nuk jap siguri.

“Atëherë te iki”, kjo fraze tingëllon si një kërcenim dhe do ta ve shefin tuaj ne pozicion sfide përball jush.

Në punën e mëparshme bënim kështu… ose “Paraardhësi juaj e bënte kështu”.

Kjo gjë nuk bën pjesë në detyrat e mia.

Mendova se…

Nuk e di, Nuk e kam idenë…

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme