Gratë janë më produktive në punë se burrat, tregon një studim

Prishtinë | 30 Nën 2021 | 23:33 | Nga Ekonomia Online

Gratë apo burrat. Cilët janë më produktivë?

Një studim i ndërmarrë nga Hive, një platformë e njohur mori informacione në mënyrë anonime nga më shumë se 3000 meshkuj dhe femra që punojnë në zyra dhe i publikoi rezultatet e studimit në analizën “State of the Workplace Report”.

Studimi përmban disa të dhëna interesante.

Kush prodhon më shumë, burrat apo gratë? Sipas Hive, gratë punojnë 10% më shumë se meshkujt në ambientet e zyrave sot.

“Gratë kalojnë më shumë kohë me aktivitete jo-promovuese krahasuar me meshkujt”.

Në thelb, gjërat që meshkujt nuk duan t’i bëjnë ua delegojnë ato femrave.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme