Këto janë 10 punët më stresuese që mund t’i keni

Prishtinë | 24 Nën 2022 | 21:00 | Nga Ekonomia Online

Mendoni se puna juaj është stresuese? Atëherë nuk e dini se çfarë heqin të tjerët. Çdo punë mbart një nivel të caktuar të stresit, por punët më stresuese padyshim që marrin një nivel më të lartë stresi.

Por si mund ta dimë nëse një punë do të jetë stresuese apo jo?

Po puna juaj a bën pjesë në listë?

1. Urolog

2. Asistente anestezisti

3. Infermiere anestezisti

4. Operatorët telefonikë

5. Infermieret e kujdesit akut

6. Kërcimtarët

7. Obstetër dhe gjinekologë

8. Policët, Zjarrfikësit dhe Dispeçerët e Ambulancës

9. Kirurgët

10. Policia Hekurudhore

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme