Ndërmarrësit janë të pasigurt për 7 gjëra

Prishtinë | 10 Sht 2020 | 22:30 | Nga Ekonomia Online

Pasiguria për suksesin është frika më e madhe për një iniciativë sipërmarrjeje, dhe aftësia për ta dominuar dhe kontrolluar atë në mënyrë të arsyeshme është pikërisht ajo që bën dallimin.

Por cila janë disa nga pasiguritë më të mëdha të sipërmarrësve:

  • Mundësia e dështimit
  • Frika për të rrezikuar. Nëse nuk rrezikoni ju nuk do ta çoni kurrë biznesin tuaj në nivelin tjetër
  • Të kesh frikë nga vetë frika. Një prej aftësive të veçanta të sipërmarrësve të suksesshëm është aftësia për t’u përballur si me frikën. Mos e shmangni, përballuni me të dhe gjeni mënyra për ta tejkaluar
  • Frika e të mbeturi mediokër. Rruga e suksesit është padyshim e vështirë dhe gjatë atij rrugëtimi një numër i madh sipërmarrësish mbeten pas. Rruga drejt suksesit dhe përsosmërisë shoqërohet nga aftësia juaj për t’u rritur si profesionalisht por edhe personalisht
  • Mungesa e kreativitetit
  • Frika e mospranimit
  • Frika ndaj borxheve
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme