Si të menaxhoni gabimet

Prishtinë | 11 Pri 2021 | 10:30 | Nga Ekonomia Online

Të merresh me pasojat e një gabimi kërkon një strategji më vete dhe përveç personit që mund të ketë gabuar, është njëkohësisht edhe detyra e drejtuese që të marrin gjithashtu përsipër përgjegjësitë e gabimit.

Më poshtë janë disa strategji për të mirë-menaxhuar gabimet.

Dëgjoni me shumë kujdes. Kjo do të shërbeje për të kuptuar se cilët ishin faktorët që ndikuan në një gjë të tillë.

Prioriteti gjithmonë duhet të jenë klientët tuaj. Ndaj çdo reagim duhet të ketë ata në qendër të vëmendjes.

Merrni përsipër përgjegjësinë. Në këtë mënyrë edhe zgjidhja e këtij problemi do të jetë më e shpejtë dhe me efikase.

Përgatituni për një dështim të mundshëm. Kjo do të bëjë që pasojat e një gabimi të mos jenë shumë të rënda.

Dalloni zgjidhjet e përkohshme nga ato afatgjata.

Në secilin rast, ju do ta keni gati zgjidhjen dhe problemi i krijuar do të zgjidhjet lehtësisht dhe në mënyrë shumë të shpejtë, pa i marrë akoma më shumë kohë kompanisë suaj duke u marrë me gjetjen e një zgjidhje të mundshme.

Të ngjashme