Si t’ia fitosh zemrën shefit, 5 këshilla

Prishtinë | 21 Nën 2022 | 01:00 | Nga Ekonomia Online

Nëse doni që ngjisni shkallët e karrierës, duhet të krijoni marrëdhënie të mirë dhe një nga mundësitë tuaja më të mira për ta bërë këtë është në një bar.

Por nëse nuk jeni strategjik dhe i kujdesshëm hiqni dorë sepse mund të humbni kontrollin.

Sipas Peter Bregman, drejtor Ekzekutiv dhe autor i “Four Seconds”, në këtë rast duhet të ndaloni të bëni gjëra të pakujdesshme që të merrni rezultatet që dëshironi.

Ji i vërtetë – Në fund të fundit, shefi juaj është një person dhe u pëlqen të lidhen me njerëzit e tjerë. Jini të respektueshëm.

Mos flisni për performancën tuaj – Më mirë flisni për gjëra që i interesojnë atij. Nëse ka ndonjë gjë që ju dëshironi të mësoni ose të dini rreth tij ose saj, është koha e mirë që ta pyesni atë gjithashtu.

Mos u bëni servil – Sepse kjo është një shfaqje e shëmtuar. Kjo mund të lërë një shije të keqe tek ai.

Shmangni negativitetin – Ju nuk duhet të bëni thashetheme për njerëzit e tjerë.

Mos e teproni me pijen – Edhe nëse shefi juaj vazhdon të pijë.

Të ngjashme