Adrian ndan muzikën më të mirë këtë të diel në “Rave”

Prishtinë | 10 Sht 2020 | 15:27 | Nga Ekonomia Online

Në mes të kësaj dukurie të paprecedent për njerëzimin që të drejtoj gishtin tek fajtorët e plotëfishtë nga shekuj të tërë të evolucionit t’pashmangshëm, ka njerëz atje jashtë të cilët po mundohen t’i mbajnë të dy anët e ringut bashk për fitore.

Ashtu është shoku jonë.

DJ-i i dashur dhe shërbëtori civil i qytetit, me emrin Adrian (Kult-ure) – nje anë të të cilën shumë rrallë e shohim në skenë – do performojë live në Rave Live Stream këtë të diel. Me muzikë te shpirtit, të hareshëm e funky, deri te blicet e tech-house që ta pompojnë zemrën.

Performancën e tij mund ta ndiqni edhe në faqen zyrtare të Telegrafi Magazina në Facebook.

Mos mungoni!

Të ngjashme