Albumi “Rare” i Selena Gomez kryeson në listën e “Billboard 200”

Prishtinë | 22 Jan 2020 | 14:57 | Nga Ekonomia Online

Selena Gomez po kryeson tabelën e ‘Billboard 200’, me albumin e ri “Rare”.

Ky është albumi i gjashtë i saj në “Top 10” të Billboard, meqë ajo ishte në pozitën e parë edhe në vitin 2015 me albumin “Revival” dhe “Stars Dance” në vitin 2013.

Tabela e ‘Billboard 200’ e ka renditur albumin më të popullarizuar të javës në Sh.B.A, bazuar në konsumin shumë-metrikë siç matet në njësi ekuivalente të albumeve.

Njësitë përfshijnë shitjet e albumeve, për të ndjekur albume ekuivalente (TEA) dhe albume ekuivalente që transmetojnë (VSM), teksa pritet të publikohet edhe grafiku i plotë në faqet e internetit të Billboard.

Në total, fillimi i “Rare” me 112,000 njësi u mundësua nga afro 56,000 në njësitë e VSM-së (ekuivalent me 79.3 milionë flukse kërkese për këngët e albumeve), pak më pak se 53,000 në shitjet e albumeve, dhe pak më shumë se 3000 në njësitë TEA.

“Rare” kryesoi me këngët “Lose You to Love Me” dhe “Look at Her Now”. E para kryesoi tabelën e ‘Billboard Hot 100’, që nga data 9 nëntor 2019.

Në album thuhet se përfshihet edhe ish-i dashuri i Gomez, Justin Bieber, për të kaluarën dhe momentet e tyre së bashku.

Fansat supozojnë se “Ring” i referohet Justin ku cili flet në lidhje me mënyrën sesi ai i propozoi Gomezit para disa viteve.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme