Avicii vrau veten

Prishtinë | 01 Maj 2018 | 12:46 | Nga

DJ Avicii ka vrarë veten. Sipas një raportimi të ri, ai ka vdekur si pasojë e humbjes së gjakut pas një plage të vetëshkaktuar.

Raporti me detajet e vdekjes së DJ-it suedez vjen nga mediumi “TMZ”, që citon burime të sigurta nga kjo ngjarje.

Avicii, emri i vërtetë i të cilit ishte Tim Bergling, u gjet i vdekur në moshën 28-vjeçare në Muscat të Omanit më 20 prill.

Javën e shkuar, u publikua edhe një letër e DJ-it ku thuhej se “nuk mund të rri më dhe kërkoj paqe”.

Përfaqësues të familjes nuk kanë pranuar të flasin zyrtarisht nëse Avicii ka vrarë veten.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme