Çiljeta tregon si e konvertoi të ëmën nga feja ortodokse në atë myslimane

Prishtinë | 24 Maj 2020 | 20:23 | Nga Ekonomia Online

Çiljeta Xhilaga ka rrëfyer se si ka mundësuar që nëna e saj të ndërrojë fe

Çiljeta ishte e ftuar në emisionin ‘E diell’ ku trergoi se ka agjëruar gjithë muajin e shenjtë të Ramazanit dhe ka kërkuar nga të gjithë që të besojnë tek Zoti.

Këngëtarja thotë se gjatë këtij muaji kishte mision që ta konvertoj edhe të ëmën e saj në fenë myslimane, mision ky i arritur nga ajo.

“I thash mamit, thuaj shehadetin. E tha ajo. I thashë tani të bëra myslimane. E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua,”- tregon Çiljeta.

Të ngjashme