Fevziu e Haxhiu mësojnë të kërcejnë me gratë keniane

Prishtinë | 22 Jan 2017 | 14:30 | Nga

Blendi Fevizu është duke kaluar një fundjavë ndryshe këtë herë.
Ai ka shkuar shumë larg, në një kontinent tjetër për të mësuar nga traditat e pa eksperimentuara më parë. Në këtë udhëtim të rrallë e shoqëron dhe një prej analistëve të Kosovës, Baton Haxhiu.

Karakteri eksplorues i tij e ka shtyrë drejt Kenias dhe Tanzanisë.

Ai është përfshirë me njerëzit e këtyre e komuniteteve duke zbatuar disa nga zakonet, traditat dhe ritualet e tyre të veçanta.

Batoni Fevziu

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme