Këto janë mbretëreshat e Instagramit

Prishtinë | 28 Sht 2016 | 13:59 | Nga

Të fitosh para duke mos bërë ndonjë gjë, duket një gjë tepër e mirë, apo jo?

Dhe, vetëm ta mendosh se në botën që jetojmë shumë njerëz fitojnë miliona para në këtë mirë. Po pra, duke mos bërë ndonjë gjë.

Këto modele të njohura të Instagram-it janë duke i jetuar ëndrrat dhe duke fituar shuma të mëdha – 100,000 dollarë në muaj – për një post të vetëm të sponsorizuar.

 Paige Hathaway – 3.8 milionë funte në vit

Chantel Zales – 3.6 milionë funte në vit

Ana Cheri – 2.4 milionë funte në vit

Abigail Ratchford – 2.3 milionë funte në vit

Claudia Alende – 2.1 milionë funte në vit

Lacy Kay Somers – 2 milionë funte në vit

Amanda Lee – 1.9 milionë funte në vit

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme