Kida: Vera për mua është gjumë e koncerte

Prishtinë | 22 Kor 2019 | 09:13 | Nga Ekonomia Online

Kamera e Edicionit Veror në Dhërmi jo vetën që sjell vende piktoreske që pëlqehen nga turistë, persona që punojnë dhe që u shërbejnë vizitorëve me produket të përgatitura nga vetë ata, por edhe personazhe publikë.

Këtë herë gazetarët e ABC News nuk ka lënë t’u ikë këngëtarja Kida, e cila ka qenë në një nga lokalet duke mbajtur një performancë.

Ajo është shprehur se është shumë e angazhuar gjatë verës, por koncertet që po mban i japin shumë kënaqësi.

“Më japin emocion shumë të madhe dhe e kaloj më shumë qejf dhe pa lodhje. Rruga është pak e lodhshme, por në përgjithësi kënaqem shumë”.

Por si e kalon Kida verën?

“Vera është vetëm gjumë, të shkosh për t’ u rregulluar, dhe koncerte”.

Me gjithë agjendën e ngarkuar Kida ka treguar se bën fitnes për të mbajtur trupin në formë.

“Bëj fitnes dhe nuk e ndërpres vetëm nëse kam ndonjë punë ose kam diçka që ma ndërpre. Mundohem që gjatë periudhës së dimrit të ushtrohem më shumë”, tha Kida. /abcnews.

Të ngjashme