Kjo është gruaja më e bukur në botë, sipas shkencës

Prishtinë | 22 Gus 2019 | 01:51 | Nga Ekonomia Online

Modelja dhe aktorja angleze Kelly Brook është shpallur nga shkencëtarët e Teksasit si femra më e bukur.

Por jo vetëm kaq, ekspertët e anatomisë së Universitetit të Teksasit kanë shpërndarë pyetësorë për studentët e tyre, të cilët kanë qenë të detyruar që të shkruajnë për masat perfekte të trupit femëror, sipas tyre.

Përpos kësaj, një tjetër detyrë ka qenë edhe që të bëjnë dizajnin preciz të fytyrës dhe flokëve që ata i konsiderojnë më të bukura.

Dhe përshkrimet që studentët bënë i përshtateshin më shumë Kelly Brook.

Të ngjashme