Pas performancës në Kosovë, Miley Cyrus përfundon në psikiatri

Prishtinë | 08 Gus 2019 | 19:03 | Nga Ekonomia Online

Pas performancës në Kosovë, raportohet se Miley Cyrus është shtruar në një klinikë psikiatrike.

E gjitha është bërë për të përmirësuar gjendjen psikologjike të këngëtares dhe për t’i shpëtuar martesën.

Sipas burimeve, familjarët e kanë bindur që të marrë një trajtim. Kohët e fundit, Miley dhe aktori Liam Hemsworth kanë paaur shumë probleme në çift.

“Ata kanë pasur shumë probleme dhe Miley ka qenë nën presionin e familjes për sjelljen. Por për shkak të personaliteti, këngëtarja nuk dëgjon askënd. Edhe familjarët janë të shqetësuar dhe nuk e kuptojnë përse ajo sillet në këtë mënyrë. Ata i thanë që të përballet me “djallin” duhet të marrë trajtim para se të jetë shumë vonë”, tha një burim pranë saj.

Të ngjashme