Presidentja Osmani: Flokët i drejtova pas 12 vjetësh, më bindi Valdrini

Prishtinë | 17 Maj 2022 | 14:16 | Nga Ekonomia Online

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka pranuar se i ka drejtuar flokët pas një kohe të gjatë, dhe atë enkas për të marrë pjesë në organizimin e mbrëmshëm të stilistit kosovar, Valdrin Sahiti, ku pati prezantim të kreacioneve të tij.

E para e shtetit që vishet pikërisht nga Sahiti, ka pranuar se kreatori është shumë kërkues, sa që është pikërisht ai që e ka bindur ta bëjë edhe ndryshimin e flokëve pas 12 vjetësh.

Të ngjashme