Will Smith thotë se ka renë në ujdi me gruan të ketë marrëdhënie edhe jashtë martese

Prishtinë | 28 Sht 2021 | 16:21 | Nga Ekonomia Online

Will Smith pranoi se ai dhe gruaja Jada Pinkett Smith kanë një martesë të hapur pasi zgjodhën monogaminë për një “pjesë të madhe të marrëdhënies së tyre”.

Aktori 53-vjeçar foli për lidhjen e tij jokonvencionale në numrin e nëntorit të GQ, duke thënë se “martesa për ne nuk mund të jetë burg”.

Will, i cili është martuar me Jada për gati 24 vjet, shpjegoi: “Jada kurrë nuk besoi në martesën konvencionale. Jada kishte anëtarë të familjes që kishin një marrëdhënie jokonvencionale. Kështu që ajo u rrit në një mënyrë që ishte shumë e ndryshme nga ajo që unë u rrita. Kishte diskutime të rëndësishme të pafundme rreth asaj që është përsosmëria relacionale? Cila është mënyra e përsosur për të bashkëvepruar si çift? Dhe për pjesën më të madhe të marrëdhënies sonë, monogamia ishte ajo që ne zgjodhëm, duke mos menduar për monogaminë si përsosmërinë e vetme relacionale.”

Ai vazhdoi: “Ne i kemi dhënë besim dhe liri njëri -tjetrit, me besimin se secili duhet të gjejë rrugën e vet. Dhe martesa për ne nuk mund të jetë burg. Dhe unë nuk e sugjeroj rrugën tonë për askënd. Unë nuk e sugjeroj këtë rrugë për askënd. Por përvojat që liritë që ne i kemi dhënë njëri -tjetrit dhe mbështetja e pakushtëzuar, për mua, janë përkufizimi më i lartë i dashurisë”.

Ndryshe, Will dhe Jada, pranuan në një sesion të hapur të Red Table Talk vitin e kaluar se aktorja kishte një lidhje me muzikantin August Alsina, i cili ishte 25 vjeç në atë kohë.

Të ngjashme