Yjet me një intelegjencë mbi mesataren

Prishtinë | 12 Gus 2018 | 16:30 | Nga

Disa të famshëm nuk janë të njohur vetëm për talentin e tyre por edhe për një IQ mb mesataren.

Duke filluar nga Nicole Kidman e deri te Rowan Atkinson, këta janë yjet me intelegjencë mbi mesataren.

Nicole Kidman

Nicole Kidman ka një IQ prej 132 pikësh.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher ka një IQ prej 160 pikësh.

cindy crawford

Cindy Crowford ka një IQ prej 156 pikësh.

David Duchovny

David Duchovny ka një IQ prej 147 pikësh.

emma watson

Emma Watson ka një IQ prej 138 pikësh.

çelësat Alicia

Alicia Keys ka një IQ prej 140 pikësh.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger ka një IQ prej 135 pikësh.

Jodie Foster

Jodie Foster ka një IQ prej 132 pikësh.

Matt Damon

Matt Damon ka një IQ prej 160 pikësh.

Meryl Streep

Meryl Streep ka një IQ prej 143 pikësh.

Natalie Portman

Natalie Portman ka një IQ prej 140 pikësh.

shakira

Kolumbiania Shakira mburret me një IQ prej 160 pikësh.

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino ka marrë 160 pikë.

Por ai që ka një nga koeficientin intelektual më të lartë në Hollywood është pa dyshim Rowan Atkinson: me një diplomë në inxhinieri elektrike dhe një IQ prej 173 pikësh.

1

Të ngjashme