Yjet që s’kanë ndryshuar aspak gjatë 10 vjetëve

Prishtinë | 23 Pri 2019 | 09:14 | Nga Ekonomia Online

Sfida 10 vjet pas [10 year challenge] që pushtoi rrjetet sociale disa javë më parë na ka bërë pothuajse të gjithëve që t’i kthehemi fotografive të vjetra për të parë se si dukeshim dhe sa shumë kemi ndryshuar.

Derisa disa nga ne mund të kemi vërejtur se tash kemi disa rrudha më shumë, për disa të tjerë duket se ka ndaluar koha dhe yjet nuk janë një përjashtim për këtë.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi që tregojnë se si disa nga yjet duken edhe sot njëlloj si para 10 vjetësh – për ta duket se vërtetë koha nuk ka ecur fare.

Ndoshta pyetja më e mirë që mund ta bëjmë pas këtij artikulli është se cili është sekreti i tyre që edhe pas një dekade nuk kanë ndryshuar aspak në pamje 

Pharrell Williams

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Salma Hayek

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Debra Messing

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Penélope Cruz

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Will Smith

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Eva Longoria

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Naomi Campbell

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Hugh Jackman

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Julianne Moore

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Julia Roberts

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Christina Ricci

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Demi Moore

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Jennifer Lopez

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Matthew McConaughey

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Jennifer Love Hewitt

15 Celebrities Who Haven’t Aged a Tiny Bit Over the Last 10 Years

Të ngjashme