Young Thug dhe Zara Lasson publikojnë “Talk about love”

Prishtinë | 10 Jan 2021 | 13:46 | Nga Ekonomia Online

Young Thug dhe Zara Larsson kanë publikuar bashkëpunimin “Talk about love”.

Kënga tregon edhe albumin e radhës të Zarës, “Poster Girl” i cili do të publikohet më 5 mars, shkruan FemaleFirst.

“Talk about love” tregon për fazën para se dy njerëz të tregojnë se çfarë ndjejnë për njëri tjetrin, thotë Zara.

“Ajo dritare specifike është aq e bukur dhe e brishtë, kur fillon të pyetësh se ‘a po e bëjmë këtë’ ose ‘si po ndjehesh’, për disa njerëz këto pyetje e pishin magjinë. Talk about love flet për shijimin e atij momenti para se të vendosësh”.

Të ngjashme