5 vendet ku edhe amerikanëve iu duhet vizë

Prishtinë | 07 Qer 2018 | 20:40 | Nga

Ndoshta nuk e keni ditur dhe as nuk e keni pritur se për të vizituar këto vende ju duhet vizë. Deri pak kohë më parë shqiptarëve iu duhej vizë edhe për të lëvizur në Evropë, diçka që fatmirësisht ndryshoi.
Ama ka ende vende ku hyrja nuk është e lirë. Më shumë sesa Pasaportën duhet të keni me vete edhe një vizë dhe ky rregull nuk është vetëm për shqiptarët, por edhe për amerikanët.

Australi

2017-06-17 15_42_29-Windsor_Hotel_at_Dusk,_Melbourne_Australia.jpg ‎- Photos

Brazil

2017-06-17 15_46_15-Caracol_Falls.jpg ‎- Photos

Kuba

2017-06-17 15_47_34-Malecón_de_la_Habana,_Cuba_by_Yenisleidy_Llorente.jpg ‎- Photos

Vietnam

2017-06-17 15_49_59-CHUA_TIEN_CHAU.jpg ‎- Photos

India

2017-06-17 15_51_48-Temple_de_Mînâkshî01.jpg ‎- Photos

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme