Dhelpra ngrin në lumin Danub

Prishtinë | 13 Jan 2017 | 22:51 | Nga

Fotografi e rrallë, e cila tregon një dhelpër brenda në akull, është realizuar në afërsi të lumit Danub.

Dhelpra është mbytur në lumë pas thyerjes së akullit mbi të cilin ishte duke ecur.

Ajo është gjetur pas katër ditësh e ngrirë dhe një banorë i zonës ka përdorur një sharrë për t’i dhënë akullit i cili kishte mbuluar dhelprën formën e një kubi për të realizuar më pas një foto të jashtëzakonshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme