Dhjetëshja më e pasur e botës

Prishtinë | 12 Maj 2018 | 13:43 | Nga

Kush janë shefat ekzekutivë më të fuqishëm në botë? Një renditje e përvitshme që bëhet nga revista Forbes, por ndryshe nga vitet e shkuara, Mark Zuckerberg ka zbritur nga froni.

Në krye qëndron shefi i Amazon, Jeff Bezos me një pasuri prej 133 miliardë dollarësh, ndërsa Zuckerberg renditet këtë vit i treti dhe kjo për shkak të skandalit me Cambridge Analytica.

Shihni listën e dhjetëshes së parë!

1. Jeff Bezos, Amazon

2. Larry Page, Alphabet

3. Mark Zuckerberg, Facebook

4. Warren Buffett, Berkshire Hathaway

5. Jamie Dimon, JP Morgan Chase

6. Jack Ma, Alibaba

7.Doug McMillon, Walmart

8. Tim Cook, Apple

9. Elon Musk, Space X dhe Tesla

10. Ma Huateng, Tencent

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme