Foto në sytë e gjarprit vdekjeprurës

Prishtinë | 25 Kor 2018 | 10:59 | Nga

Një njeri ka rrezikuar jetën e vet për të shkrepur një selfie të paparë – me gjarprin më të rrezikshëm në botë.

Gerhard van der Westhuizen, 26-vjeçar, guidë natyror, nga Cape Town i Afrikës së Jugut, ka kapur reflektimin e tij në sytë e një gjarpri.

Ky lloj i gjarprit mendohet të jetë më i rrezikshëm se kobrat dhe mambës së zezë – mund të shkaktojë gjakderdhje të brendshme te njerëzit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme