Gjumi i pazakonshëm i kinezëve (Foto)

Prishtinë | 24 Qer 2017 | 13:48 | Nga

Kinezët përshkruhen si punëtorë të mëdhenj, por dhe si gjumashë të rëndë.

Megjithatë, e mira e tyre është se ata, mund të flenë kudo – mbi shkëmbinj, mbi ulëse, mbi karrocë, nën makinë, mbi makinë, mbi perime, në treg, në park, mbi motoçikletë…

Natyrisht, kjo përgjumje ditore e kinezëve është tematikë shumë interesante për fotografët – qofshin ata vendës apo dhe të huaj – të cilët kanë realizuar fotografi të panumërta të kësaj “dukurie” kineze.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme