Hyri në shtëpinë e re, ajo çka gjeti nën dysheme do t’ju befasojë

Prishtinë | 28 Kor 2016 | 12:58 | Nga

Vendosi ta blejë shtëpinë e një gruaje në moshë dhe nis menjëherë renovimet aty.
Pa diçka te çuditshme në dysheme dhe vendosi ta hapë.

Poshtë saj ishte një arkë e drurit plot pluhur. Kur e hapi arkën gjeti një pasuri të tërë.

Monedha të vjetra që vlejnë shumë, orë të arit dhe një unazë.

Nuk dihet se kush është pronari i monedhave që vlejnë miliona…

miliona…

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme